Til hovedsiden
Finn ut mer om oss

Kjekt å vite

Videoene er lagd med tanke på at de skal ha en logisk oppbygning og kreve lite utstyr av deg når du skal trene med hunden din. Jo mindre vi må forberede og ha med oss av stesj når vi skal trene hund, jo større sannsynlighet er det for at vi får trent ofte.

Videoene er tekstet slik at du kan se filmene på steder hvor det ikke passer seg med lyd, for eksempel på toget på veg hjem fra jobb eller skole.

Noen øvelser bygger på andre og det blir oppgitt i starten av videoen hvilke øvelser den aktuelle øvelsen bygger på. Eks: «gå pent i bånd» bygger på «kontaktøvelse 1» og «nei». Det vil si at du bør ha lært inn disse øvelsene godt før du begynner med øvelsen «gå pent i bånd».

Videoene er klippet ned til et relativt kort tidsintervall. Det vil si at innlæring av øvelsen tar fysisk lengre tid enn selve videoen varer. Videoene er lagd korte for at man skal få med seg det essensielle og viktige og ikke alle repetisjonene som det å lære inn en øvelse krever.

Demohundene er av ulik alder og mange forskjellige raser. Dette er for å vise at læring ikke er begrenset til verken rase eller alder. Alle hunder lærer så lenge de lever og det er aldri for sent å lære en hund nye triks!